Circus op de Bult – Alice

    Circus op de Bult is een initiatief van wijkbewoners. De begeleiding wordt verzorgd door professionele circusdocenten. Ze verzorgen wekelijks circuslessen op de Geitenkamp, en veel ouders en andere wijkbewoners helpen mee.

    Circus op de Bult is een initiatief van wijkbewoners. De begeleiding wordt verzorgd door professionele circusdocenten. Ze verzorgen wekelijks circuslessen op de Geitenkamp, en veel ouders en andere wijkbewoners helpen mee. Op verzoek van de kinderen hebben we ons dit jaar laten inspireren door het verhaal van Alice In Wonderland.  Er is van alles te zien: kunsten in de doeken en trapezes, acrobaten, steltlopers en nog veel meer. Komt dat zien!

    Circuskinderen: Aimee, Amber, Anne, Chris, Dagmar, Deborah, Dilayla, Faye, Fien, Gaia, Giovanni, Jenyca, Jia Xin Ye, Joyce, Loic, Merina, Nicha, Nosaiba, Naomi, Owen, Safiye, Sophie, Soraja, Yasmine Medewerkers: Ilse Beers, Lilian Kraus, Marilyn Bijker

    Mede mogelijk gemaakt door: Arnhemse Stichting Bijzondere Noden, Dullertstichting, Gemeente Arnhem wijkbudget, Kattendijke- Drukkersstichting, Fundatie van den Santheuvel Sobbe, Kansfonds, Nicolai Broederschap, Stichting Het Burger en Nieuwe Weeshuis, Stichting Jeugdfonds Wees een Zegen.

    Website