De Tostibar

  Nederland is een echt tostiland en De Tostibar in Arnhem heeft van dit oer-Hollandse broodgerecht de ster van de kaart gemaakt. Focussen op een ding om zo de beste tosti van Arnhem te maken. De Tostibar gebruikt uitsluitend ambachtelijk brood, ontwikkeld met lokale bakkers, en verse seizoensingrediënten, rechtstreeks van de boerderij.

  Je kunt er terecht van ontbijt tot borrel. Het interieur is uniek, want ontworpen door de mede-eigenaresse die designer van beroep is. De bar is de eyecatcher van de zaak; een coproductie met KRAFT architecten. Het resultaat? Een strak, modern, eigentijds interieur met een warme en gezellige uitstraling. Met planten en knusse hoekjes is een sfeer gecreëerd om je in thuis te voelen.

  En wat eet je daar dan? Dat varieert van ‘good old wentelteefjes’ via de smakelijke kaastosti en fancy tosti’s met namen als Haute de Beef of Lady Blue tot een lekkere borreltosti met speciaal bier of luxe wijn. Kom maar binnen om te proeven welke heerlijke ingrediënten achter die mooie namen schuilgaan! Heb je geen tijd? Dan haal je gewoon takeaway tosti’s.

  https://www.facebook.com/detostibararnhem/

  http://detostibararnhem.nl/

  https://www.instagram.com/detostibar/