Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 

Huisregels

Hoogte80 festival geeft haar bezoekers graag alle ruimte om zichzelf te zijn maar toch - of misschien juist daarom - gelden ook op ons terrein een aantal huisregels.

Eten en drinken
Wat je bij ons koopt is lekker vers, niet te duur en onze belangrijkste bron van inkomsten. Hoogte80 Festival betaalt zichzelf niet terug als je zonder dorst en honger komt. Vandaar dat eigen eten en drinken niet is toegestaan op het festivalterrein. Er zal dit jaar actief gecontroleerd worden bij de ingang én op het festivalterrein. Graag begrip indien je gevraagd wordt je tas te laten controleren. 

Als het meest relaxte festival van Nederland snappen wij natuurlijk ook dat er niets lekkerder is dan gezellig met je gezin picknicken op het mooiste plekje van Arnhem. Wil je alsnog zelf een biertje of wijntje meenemen dan kan je terecht op het picknickveld (zie plattegrond). Is dit allemaal te ingewikkeld? Dan is er maar een tip: eigen eten en drinken thuislaten!

Afval
Houd Stadspark hoogte 80 en de omgeving schoon. Probeer daarbij zoveel mogelijk afval te scheiden en in de juiste bakken te gooien. Er staan bakken voor papier, plastic, glas en restafval.

Dieren
Huis- en andere dieren zijn toegestaan mits aangelijnd. Zeggen dat het beest niet bijt is voor ons onvoldoende garantie voor de veiligheid van onze bezoekers en dan met name van de allerkleinsten. Neem wel voldoende poepzakjes mee, dan kan iedereen lekker languit in het gras liggen zonder vies te worden.

Wildplassen
Voor maar € 2,- kun je de gehele dag naar het toilet, zo vaak als je wilt, is dat niet wild?

Drinken en roken
De algemene regels voor alcohol en drugs gelden natuurlijk ook op ons festival. Onder de 18 jaar dus geen alcohol. Roken op het festivalterrein mag maar hinder anderen er niet mee. In tenten mag niet gerookt worden.

Gevaarlijke voorwerpen
Waarom zou je zoiets überhaupt meenemen? Mocht je twijfelen of iets als gevaarlijk bestempeld kan worden, laat het dan thuis.

Bromfietsen
Je mag niet met je (brom)fiets op het terrein. Er wordt een ruime fiets- en bromfiets parking gemaakt naast het terrein.

Flyeren
Het uitdelen van flyers bezorgt ons erg veel afval. Wens je op enige wijze te adverteren tijdens het festival of wil je iets ophangen op één van de hekken, neem dan contact met ons op via communicatie@h80festival.nl.

 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem