Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over Hoogte80 Festival? Wellicht staat het antwoord hieronder al beschreven. Mocht dat niet zo zijn, schroom dan niet om ons via Facebook te banaderen of stuur een mailtje naar info@h80festival.nl.
 
Hebben jullie huisregels?
Ja, we hebben huisregels. Niet omdat we zo graag met het vingertje wijzen of strenge regels willen hanteren maar omdat we een groot festival zijn en veel bezoekers trekken. We hebben onze huisregels echter met de grootste zorg samengesteld zodat ze voor niemand een last zullen zijn.
 
Wanneer en waar is het festival?
Van donderdag 10 t/m zondag 13 mei 2018 in park Hoogte80 aan de Zaslaan in Arnhem.
 
Wat zijn de openingstijden van het festivalterrein?
Op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 24:00 uur en op zondag van 12:00 tot 22:00 uur.
 
Wat kost het festival?
Zoals jullie gewend zijn, is het festivalterrein gratis toegankelijk. Ook de programmering is deels gratis toegankelijk. Echter staat het de acts vrij om een bijdrage te vragen.
 
Kan ik me aanmelden als vrijwilliger?
Jazeker! Weet je van aanpakken en ben je enthousiast? Houd je van theater, muziek en mensen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op de website.
 
Mag ik zelf eten en drinken meenemen?
Wij verbieden dit niet maar willen toch graag vragen geen eigen drank of eten mee te nemen naar het festivalterrein. Omdat het festivalterrein gratis toegankelijk is, halen wij onze inkomsten voornamelijk uit de horecaopbrengsten. Dit is dus erg belangrijk om de toekomst van Hoogte80 Festival te waarborgen. Op het festivalterrein is erg veel variatie op het gebied van eten en drinken te vinden. Binnenkort meer informatie hierover op onze horeca-pagina.

 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem