Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 

 


 


 
Chasse Patat
friet
Vlaanderen biedt de wereld heel wat moois! De mannen van Chasse Patat houden van wielrennen, Goedele Liekens en Vlaamse friet. Dat laatste bakken ze zelf, ambachtelijk.
 
Crêpes Nomades
crêpes & wafels
Echte Franse crêpes op Hoogte80, gebakken door de Franse Thierry in een Franse oldtimer. En dat niet alleen, want ook zoete en hartige (lolly)wafels eet je bij Crêpes Nomades.
 
De Tosti Bar
tosti's
Nederland is een echt tostiland. Van zorgvuldig en met verse ingrediënten samengestelde tosti's (ook vega) van ambachtelijk brood smul je bij De Tosti Bar.
 
De Visbroertjes
vis
Vis van de broertjes! Duurzaam gevangen zee-lekkers, door de gebroeders Luuk en Wiebe geserveerd met een grote dosis charme.
 
H80 Speciaalbierbar
speciaalbier
Een fijne selectie van de lekkerste speciaalbieren voor de echte bierliefhebber!
 
H80 Wijnbar
wijn
Mooie biologische wijnen, geselecteerd in samenwerking met wijnvandeboer.nl. Bij de wijnbar kies je voor ieder gerecht een passende wijn. Santé!
 
Het KoffieKaffee
koffie en taart
Al sinds de eerste editie van Hoogte80 met de geit als mascotte. Dit wijkcafé annex buurthuis in het hart van Geitenkamp is er voor en door vrijwilligers en wijkbewoners. Als onderdeel van Kunst op de Bult organiseert Het KoffieKaffee culturele activiteiten.
 
Il forno mobile
pizza
Verse ingrediënten en een zelfgebouwde houtoven, daarmee bakt Il Forno Mobile de lekkerste pizza's.
 
Iveau Burgers & Wijn
burgers
Arnhems finest burgers! Iveau was in zowel 2016 als 2018 winnaar van de Beste Hamburger van Nederland. Ook met een breed vegetarisch aanbod op Hoogte80.
 
Jungle Brothers
cocktails & jerk chicken
Vrolijke, verse, juicy fruitcocktails en Jamaicaanse jerk chicken van de grill. Jamaican stylo!
 
Keuken van het Ongewenst Dier
vlees
Probeer eens een ponyburger of een Schipholgans-kroket. De Keuken van het Ongewenst Dier verkoopt smakelijke producten van ongewenste diersoorten en zet je aan het denken over de vleesindustrie.
 
NonDeSjuSjo
cocktails
Inmiddels een vertrouwd beeld op Hoogte 80: bij de muziekbar van NonDeSjuSjo krijg je bij iedere cocktail een liedje cadeau!
 
Solar Snacks
vegetarische snacks
Solar Snacks is er weer met zon-gefrituurde vegetarische snacks, zoals bieterballen, krokant gefrituurde aubergine en falafelburgers. Lekker en verantwoord, want gebakken op zonne-energie!
 
Surinaams schaafijs

 
Sweet Sugar Hill
ijs & sweets
Voor de zoetekauw! Huisgemaakte zoetigheden en vers boerenijs van de ijsboerderij.
 
Switi On Tour
Surinaamse gerechten
Drie zussen met een passie voor de Surinaamse keuken. En die liefde proef je. Ze bereiden al hun heerlijke gerechten en snacks vanuit hun eigen keuken en gaan ermee on tour.
 
True Barista
koffie & thee
Vers gebrande koffiebonen en latte art. Vanuit de achterklep van een omgebouwde Volkswagenbus worden de lekkerste koppen koffie en thee bereid.
 
 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem


ANBI