Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 

Nieuws

Hoe het hoort volgens tgECHO
Beeldend absurdistisch theater over de wereld om ons heen, dat is ECHO. “Wij zijn gefascineerd door systemen waar we als mens in vastzitten. Leven, hoe doe je dat?” In gesprek met Anna Schoen van tgECHO.

Wat zagen we vorig jaar van jullie op Hoogte80?
“Toen speelden we op locatie, in een leegstaand winkelpand. De setting van een huiskamer - waarvan je je kon afvragen of die zich in een huis, een lege fabriek of een inrichting bevond - paste daar goed. Het thema van de voorstelling was: wat is normaal? De situatie was dat zeker niet: twee vrouwen hadden een man gekocht op Marktplaats.”

Wat kan het publiek dit jaar van ECHO verwachten?
“We gaan iets doen dat voor ons totaal nieuw is: een kindervoorstelling. Maar wel een die voor volwassenen ook leuk is. Wij hebben zelf in ieder geval al veel lol gehad tijdens de repetities. Natuurlijk gaan we uit van een echt ECHO-thema: hoe hoort het nou eigenlijk? Twee ogenschijnlijk nette dames leggen uit hoe het hoort. Ze blijken dat zelf echter ook niet te weten en houden er hele andere regels en ideeën op na dan waar wij over het algemeen mee worden opgevoed.”

 
 
 
< TERUG NAAR OVERZICHT
 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem


ANBI