Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 

Nieuws

Op reis met Shanti Straub en Jeroen Mesker
Ellen Polman bezocht voor Hoogte80 Festival de voorstelling van Shanti Straub en Jeroen Mesker. Lees hier haar verslag. De voorstelling is nog alle dagen te zien op Hoogte80!

Ga samen met Shanti Straub en Jeroen Mesker op reis, daarvoor hoef je slechts de huifkar tent binnen te stappen en dan gaat de rest vanzelf. "Stick In A Field" is een stuk waarbij poëzie, filosofie en muziek wordt gecombineerd. Het theaterduo vertelt je op muzikale wijze het verhaal dat begint bij een vogelverschrikker en een klein miertje.

Het verhaal wordt verteld vanaf een klein podium middenin een knusse tent. De bezoekers kunnen zich rondom dit podium aansluiten. Dat je als bezoeker oog in oog staat met de spelers maakt de setting heel intiem. Het geeft je zelfs een beetje het gevoel van een privéconcert.
Als eenmaal de muziek door de tent heen galmt wordt de aandacht gelijk vastgehouden en is stilstaan haast geen optie meer. De juiste snaren worden geraakt en het geluid dat klinkt is divers, afgewisseld met zang. De soundtracks sleuren je mee het verhaal in, en de heldere en beeldende spreektaal zorgt daar ook zeker voor. Wanneer Shanti spreekt wil je alleen maar luisteren.

Stick In A Field is de ideale voorstelling om je even af te kunnen zonderen van de rest op het festivalterrein. Laat je meeslepen door het verhaal en je hebt geeneens meer door dat je staat. 

Foto: Arvid Ehlert

 
 
 
< TERUG NAAR OVERZICHT
 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem


ANBI