Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Heb je nog vragen over Hoogte80 Festival? Wellicht staat het antwoord hieronder al beschreven. Mocht dat niet zo zijn, schroom dan niet om ons via Facebook te banaderen. Of stuur een mailtje naar info [a] h80festival.nl

  Wanneer en waar is het festival?
  Van donderdag 25 t/m zondag 28 mei 2017 in het park Hoogte80 aan de Zaslaan Arnhem.

  Wat zijn de openingstijden van het festivalterrein?
  Op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 24:00 en op zondag van 12:00 tot 22:00.

  Wat kost het festival?
  Zoals jullie gewend zijn is het festivalterrein ook dit jaar weer gratis toegankelijk. Ook een deel van het programma is gratis toegankelijk maar het staat de acts die spelen vrij om een bijdrage te vragen.

  Kan ik me aanmelden als vrijwilliger?
  Jazeker! Weet je van aanpakken en ben je enthousiast? Houd je van theater, muziek en mensen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier

   

  Mag ik zelf eten en drinken meenemen?
  We verbieden dit niet maar willen toch graag vragen geen eigen drank of eten mee te nemen op het festivalterrein. Omdat het festivalterrein gratis toegankelijk is, halen we onze inkomsten voornamelijk uit de horecaopbrengsten, dit dus erg belangrijk om de toekomst van Hoogte80 Festival te waarborgen. Op het festivalterrein is erg veel variatie aan eten en drinken te vinden, binnenkort meer informatie hierover op onze horeca-pagina.

  Lief Hoogte80 Festival, hebben jullie ook huisregels?
  Ja, we hebben huisregels. Niet omdat we zo graag met het vingertje wijzen of strenge regels hanteren maar omdat we een groot festival zijn en veel bezoekers trekken moeten we soms een grens trekken. We hebben ze echter met de grootste zorg samengesteld zodat ze voor niemand een last zullen zijn. Lees ze hier.