Hoogte80 Festival gaat de diepte in

22 maart 2020, 15:59

Dit jaar gaan we tijdens het festival de diepte in met een drietal verdiepingslaboratoria: talentontwikkeling, inclusie & diversiteit en participatie. Deze programma-onderdelen vinden dagelijks plaats tijdens de eerste uren van het festival en bestaan uit debatten, workshops, interviews, presentaties, masterclasses en speeddates voor, door en met makers, professionals en stakeholders.

“Talentontwikkeling, participatie, inclusie en diversiteit zijn belangrijke pijlers van de verdiepingslaboratoria op Hoogte80 Festival. Hoe blijven we onszelf ontwikkelen? Wat mist er in de culturele sector, waar liggen kansen? Hoe zorgen we ervoor dat we niet alleen praten óver maar juist mét de mensen die dit aangaat? In mei breken we tijdens de eerste uren van het festival de muren af tussen toeschouwer en maker, professional en student, kaders en kaderlozen.”

– Caro de Feijter, Iris Romeijnders, Sarah Goorhuis
(Programmamakers verdiepingslaboratoria)