Hoogte80 Festival 2020 gaat niet door.

24 maart 2020, 22:00

Lieve artiest, bezoeker, vrijwilliger, partner, leverancier,

Jullie hebben het waarschijnlijk al gehoord, alle evenementen tot 1 juni zijn afgelast. Op Hemelvaart zal er geen Hoogte80 Festival plaatsvinden. Wij hadden nog goede hoop, positief als we zijn, maar hielden uiteraard rekening met het feit dat het niet door kon gaan.

De komende twee weken onderzoeken wij welke mogelijkheden om gemaakt werk toch te presenteren en elkaar te ontmoeten. Alle varianten worden onderzocht. Medio april willen wij deze bekend maken. Heb je tips of suggesties, mail ze naar info@h80festival.nl

Het is nu een bijzondere tijd, maar als we onze krachten bundelen komen we hier doorheen en worden we sterker dan ooit. Voor nu: volg de adviezen van de overheid op, houd moed, houd hoop, houd liefde ❤️

Team Hoogte80 Festival