Hoogte80 Festival gaat voor jaarrond programma

3 maart 2021, 12:59

We zijn begonnen met de voorbereidingen voor de editie van 2021. Zoals altijd zou het festival op Hemelvaart (13 mei) losgaan, maar omdat het op het moment vanwege Corona niet mogelijk is voor die periode een vergunning te krijgen hebben we besloten dit jaar te gaan voor een programma door het jaar heen, waarbij we samenwerken met diverse partners en makers in Gelderland. 

Zo beginnen we i.s.m. Stadstheater Arnhem en Posttheater Arnhem zaterdag 13 maart al met de voorstelling Wit Konijn Rood Konijn met niemand minder dan de Arnhemse actrice Juul Vrijdag.

Ook zal er gedurende het jaar speciale aandacht zijn voor presentaties en workshops van en door Gelderse talenten, waaronder een presentatie op de Arnhemse Uitnacht op 3 september.

Daarnaast zijn we bezig enkele wandel- en ontdekroutes te ontwikkelen die we in mei willen lanceren. Lijkt het je leuk om mee te denken over het programma. Stuur dan een mail naar brievenbus@h80festival.nl

Hartelijke groet,
Harold Oddens, festivaldirecteur