theatergroep ECHO en Hoogte80 Festival presenteren: een absurdistische locatievoorstelling met een thema dat nog nooit zo relevant is geweest als nu!

19 juli 2021, 15:59

POST-APOCALYPTISCHE FABEL IN HET WATER

EINDLAND is tien jaar geleden ontwikkeld voor Festival over het IJ aan de NDSM-Werf in Amsterdam. De recente ontwikkelingen in de wereld laten goed zien dat het thema van EINDLAND relevanter is dan ooit, en schreeuwen dan ook om reprise! En die gaat er komen: tien dagen lang bij de ASM Haven/Stadsblokken; een spectaculaire locatie, vlakbij het centrum van Arnhem.

Het verhaal van EINDLAND gaat over twee toekomstige primitievelingen die leven bij het afvoerputje van de wereld. Al boerend en scheldend duiken ze daar de verroeste resten van een beschaafde wereld op. De resten van deze beschaving die de wezens nooit gekend hebben roepen vragen op…

EEN MINI-FESTIVAL

De ASM Haven/Stadsblokken in Arnhem is voor ons een gedroomde locatie. Niet alleen voor een buitenvoorstelling, maar voor een hele festival-setting. Om zo’n setting te creëren hebben theatergroep ECHO en Hoogte80 Festival de handen ineen geslagen. Samen met deze partner zullen we het EINDLAND-terrein tien dagen lang omdopen tot een post-apocalyptisch -maar evengoed gemoedelijk- mini-festival. Inclusief live-muziek, waanzinnig lekker plantaardig eten én EINDLANDS eigen speciaalbier ‘HOPSAP’, ontwikkeld in samenwerking met Brouwerij De Snor.