Hoe gaat het nu met Eric Langendoen?

21 december 2021, 14:44

Hoe gaat het nu met Eric Langendoen, en waar kijkt hij naar uit in 2022?

De afgelopen twee jaren waren behoorlijk K*&^%, en ondanks de mooie alternatieven voor het festival hebben we jullie en de bult gemist. Daarom kunnen we niet anders dan (uit)zicht houden op de bult en al het moois dat moois wat daar hopelijk weer plaats kan vinden.

In de rubriek ‘Hoe gaat het nu met..?’ kijken we samen met een maker die betrokken is bij Hoogte80 uit naar het nieuwe jaar.

We beginnen met Eric Langendoen!

Erik was dit jaar รฉรฉn van de makers van de Hoogte80-route. Misschien heb je zijn ladders en vogelhuisjes wel zien hangen?

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—ฎ๐—ณ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ?

Het was een vol en druk jaar, ondanks corona gek genoeg. Ik heb wat bijgeklust en tot het begin van het jaar gedeeltelijk gebruik gemaakt van de steun van de overheid, maar eigenlijk ben ik sinds het voorjaar alleen nog met kunstprojecten bezig.


๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ป๐˜‚ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ?

Ik heb net een kunstwandeling gemaakt voor De Tuin Der Lusten op landgoed De Hooge Boekel in Enschede, onder de titel ‘Wat ‘T is’. Daar ben ik wel tevreden over, en ik krijg er leuke reacties op. Net als de Hoogte80-route is deze met de iziTravel-app te lopen en te beleven. Meer informatie over de Tuin Der Lusten vindt je hier.


๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ๐˜ ๐—ท๐—ผ๐˜‚ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ผ๐—บ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐˜๐—ฒ ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ๐—ป?

Met mijn collega’s van kunstenaarscollectief Waterlanders ben al ik bezig met een paar spannende projecten voor volgend jaar. Ik hoop echt dat we na de winter en de huidige lockdown weer voor publiek kunnen spelen, dat moet lukken als we met z’n allen ons best doen om verspreiding tegen te gaan.


๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ?

Ik heb veel zin om op locatie te gaan werken en spelen in het Waterloopbos, waar we de voorstelling ‘Ruรฏnes van de toekomst’ gaan maken. Tja, dat en andere projecten die op de agenda staan.


๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐˜‚๐—ด ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—›๐—ผ๐—ผ๐—ด๐˜๐—ฒ๐Ÿด๐Ÿฌ ๐—™๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ?

Ik heb daar een paar jaar geleden als bezoeker een hele leuke tijd gehad. Ik hoop dat als het zover is, ik daar ook weer naartoe kan om zorgeloos genieten en me te laten verrassen door het programma.


๐—›๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ถ๐—ฝ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—บ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น?

Zodra het weer kan, ga er op uit! Bezoek een museum, ga naar de film, geniet van theater! Ik begrijp dat mensen de kat uit de boom willen kijken, maar het kan veilig en het bevredigt echt een andere behoefte dan streamen en shoppen.

Hoogte80 brengt Cafรฉ Theater Festival naar Arnhem!