Café Theater Festival Arnhem

Café Theater Festival komt naar Arnhem!

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart nemen Hoogte80 en CTF Utrecht het centrum van Arnhem over voor de eerste editie van Café Theater Festival Arnhem!


We hebben getwijfeld of dit wel het moment is om een nieuw festival te starten. Ga je een nieuw initiatief op poten zetten met het risico dat het niet door mag gaan? Het weloverwogen antwoord hierop luidt: Ja, juist nu! 

Jonge makers die de afgelopen jaren zijn afgestudeerd hebben het moelijk. Afstuderen was al lastig, vlieguren maken al helemaal. Daarom een Arnhemse editie van Café Theater Festival in Arnhem.

Dit bijzondere festival vermengt podiumkunsten en de horeca tot een plek waar niets is wat het lijkt. Je tafel wordt ineens een podium, een luidruchtige stamgast blijkt een acteur te zijn, en de persoon die op de bar staat te dansen heeft niet alleen maar een drankje teveel op.

Tien cafés door het hele centrum van Arnhem vormen op deze dagen het decor van korte voorstellingen van makers uit verschillende disciplines. Van dans tot en met toneel, (muziek)theater, spoken word en meer. Houd de komende tijd ons facebookevenement en de facebookpagina van Café Theater Festival in de gaten voor meer informatie over de locaties, de makers en de voorstellingen.

Meer weten?

Wil je als eerste op de hoogte zijn, kans maken op vrijkaarten óf gebruik maken van de exclusieve pre-sale? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Fotografie door Frans Schneider

De Hoogte80-route wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo gemeente Arnhem