Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 
 

Praktische info

Alles wat je wilt weten om jouw bezoek en dat van een ander zo plezierig mogelijk temaken.
 
Iets verloren?
Er zijn verschillende spullen gevonden op het terrein. Deze kunnen worden opgehaald bij de infobalie (neem even je ID mee).
 
Scheid je mee?
We proberen onze prachtige locatie zo schoon mogelijk te houden met z'n allen. Probeer daarom zoveel mogelijk afval te scheiden en in de juiste bakken te gooien. Er staan bakken voor papier, plastic, glas en restafval.
 
Dieren
Hoe gek we ook op deze viervoeters zijn, honden zijn niet toegestaan op het terrein. We raden het af om andere huisdieren mee te nemen.
 
Wildplassen
Voor maar € 2,- kun je de gehele dag naar het toilet, zo vaak als je wilt, is dat niet wild?
 
Drinken en roken
De algemene regels voor alcohol en drugs gelden natuurlijk ook op ons festival. Onder de 18 jaar dus geen alcohol. In tenten mag niet gerookt worden.
 
Geen blik- of glaswerk
Voor ieders veiligheid wordt er dit jaar op toegezien dat er géén blikjes en glaswerk het festivalterrein op worden genomen. Haal je biertje dus gezellig bij de bar op het terrein, of laat je flesje achter bij de ingang. Proost!
 
Gevaarlijke voorwerpen
Waarom zou je zoiets überhaupt meenemen? Mocht je twijfelen of iets als gevaarlijk bestempeld kan worden, vraag het even na bij de ingang of communicatie@h80festival.nl.
 
Bromfietsen
(Brom)fietsen zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Er wordt een speciale, ruime fiets- en bromfiets parking gemaakt naast het terrein om ervoor te zorgen dat je niet met je (brom)fiets het terrein op hoeft.
 
Flyeren
Het uitdelen van flyers bezorgt ons erg veel afval. Wens je op enige wijze te adverteren tijdens het festival of wil je iets ophangen op één van de hekken, neem dan contact met ons op via communicatie@h80festival.nl.
 
Bekijk hier de plattegrond.

 

 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem
website door DigiConcept - Cre-Aid