Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 
 

Praktische info

Hoogte80 festival geeft haar bezoekers graag alle ruimte om zichzelf te zijn, daarom vind je hier alles wat je wilt weten om jouw bezoek en dat van een ander zo plezierig mogelijk te maken.

Eten en drinken
Wat je bij ons koopt is lekker vers, niet te duur en onze belangrijkste bron van inkomsten. Hoogte80 Festival betaalt zichzelf niet terug als je zonder dorst en honger komt en daarom hebben we voor de lekkerste en ook nog duurzame catering gezorgd.

Afval
Houd Stadspark Hoogte 80 en de omgeving schoon. Probeer daarbij zoveel mogelijk afval te scheiden en in de juiste bakken te gooien. Er staan bakken voor papier, plastic, glas en restafval.

Dieren
Huis- en andere dieren zijn toegestaan mits aangelijnd. Neem wel voldoende poepzakjes mee, dan kan iedereen lekker languit in het gras liggen zonder vies te worden.

Wildplassen
Voor maar € 2,- kun je de gehele dag naar het toilet, zo vaak als je wilt, is dat niet wild?

Drinken en roken
De algemene regels voor alcohol en drugs gelden natuurlijk ook op ons festival. Onder de 18 jaar dus geen alcohol. In tenten mag niet gerookt worden.

Gevaarlijke voorwerpen
Waarom zou je zoiets überhaupt meenemen? Mocht je twijfelen of iets als gevaarlijk bestempeld kan worden, neem even contact op.

Bromfietsen
Er wordt een ruime fiets- en bromfiets parking gemaakt naast het terrein. Je mag niet met je (brom)fiets op het terrein.

Flyeren
Het uitdelen van flyers bezorgt ons erg veel afval. Wens je op enige wijze te adverteren tijdens het festival of wil je iets ophangen op één van de hekken, neem dan contact met ons op via communicatie@h80festival.nl.

 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem
website door DigiConcept - Cre-Aid