Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 
 

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over Hoogte80 Festival? Wellicht staat het antwoord hieronder al beschreven. Mocht dat niet zo zijn, schroom dan niet om ons via Facebook of Instagram te benaderen. Je mag natuurlijk ook een mailtje sturen naar info@h80festival.nl.
 
Hebben jullie huisregels?
Ja, we hebben huisregels. Hoogte80 is een groot festival en trekt veel bezoekers. We hebben onze huisregels natuurlijk met de grootste zorg samengesteld zodat ze voor niemand een last zijn. 
 
Wanneer en waar is het festival?
Van donderdag 30 mei t/m zondag 02 juni 2019 in park Hoogte80 aan de Zaslaan in Arnhem. 
Openingstijden:
donderdag: 12:00 – 00:00
vrijdag: 12:00 – 00:00
zaterdag: 12:00 – 00:00
zondag: 12:00 - 22:00
 
Wat kost het festival?
Zoals jullie gewend zijn, is de entree gratis. Voor sommige voorstellingen kun je vooraf online al kaarten bestellen en voor andere voorstellingen betaal je ter plekke entree. Ook zijn er acts waar een hoed langs het publiek gaat. Gun je de artietsten een kleine vergoeding? Gooi er dan wat in! Wil je verschillende voorstellingen zien? We hebbensinds dit jaar een strippenkaart!
 
 
Kan ik me aanmelden als vrijwilliger?
Jazeker! Weet je van aanpakken en ben je enthousiast? Houd je van theater, muziek en mensen? Dan ben jij wat ons betreft de perfecte kandidaat. Er zijn verschillende functies, dus voor ieder wat wils! Meld je aan via het aanmeldformulier.
 
Mag ik zelf eten en drinken meenemen?
Wij verbieden dit niet maar willen toch graag vragen geen eigen drank of eten mee te nemen naar het festivalterrein. Het festivalterrein is gratis toegankelijk,  dus wij halen onze inkomsten voornamelijk uit de horecaopbrengsten. Op deze manier kunnen wij de toekomst van Hoogte80 Festival waarborgen. Op het festivalterrein is erg veel variatie op het gebied van eten en drinken te vinden, zowel in aanbod als in prijs. 

 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem
website door DigiConcept - Cre-Aid