Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 
 

Vacatures Hoogte80

Hoogte80 Festival zoekt per direct een festivalmarketeer

Functieomschrijving
Als festivalmarketeer ben je verantwoordelijk voor alle PR- en marketingactiviteiten van het festival. Je werkt aan het opzetten van een algehele marketingstrategie met daarin een sterke online focus. Je houdt je daarnaast bezig met persbenadering, redactie en verspreiding van de programmakrant en promotiematerialen. Je vindt het leuk om online én offline publiek te verrassen met spraakmakende campagnes en weet gericht (nieuwe) doelgroepen te benaderen. Voor al deze werkzaamheden breid je het marketingteam uit met freelancers en vrijwillige medewerkers.

Wie zoeken wij?
Om te beginnen iemand met een goed humeur en stevige werklust. Je overlegt graag zonder oeverloos te vergaderen en houdt van overzicht in je werk. Je hebt minimaal drie jaar relevante ervaring in marketing en communicatie en daarbovenop ben je trots op je kennis van moderne marketingtechnieken en doelgroeptargeting. Je weet dat het moeilijk is om een hele brede doelgroep aan te spreken en ziet daar juist de uitdaging in. Je verbreedt graag je eigen horizon én die van ons publiek. Als je van buiten Arnhem komt, weet jij je in no-time kenbaar te maken en de juiste mensen te vinden die jij nodig hebt.

Wat bieden wij?
Het hele jaar door werk voor gemiddeld 1 dag in de week, oplopend in de periode november 2019 tot juni 2020. Je ontvangt een freelance vergoeding vanaf € 25,- per uur, afhankelijk van je kennis, ervaring en netwerk. Je komt te werken in een klein team met korte lijnen dat je met open armen ontvangt. Je krijgt de ruimte om zelf invulling te geven aan je functie. Je werkt deels op kantoor op loopafstand van Arnhem CS en je start per direct. En niet te vergeten: een ontzettend mooi festival.

De functie is te combineren met de vacature online marketeer.

Enthousiast? Reageer!
Is deze klus als festivalmarketeer wat jij zoekt als volgende stap? Mail of WhatsApp jouw naam met cv of LinkedIn-profiel en korte motivatie naar Harold Oddens via harold@h80festival.nl of 06-52539853.

Vragen? Bel hetzelfde nummer! Reageren kan t/m donderdag 17 oktober. Kennismakingsgesprekken vinden overdag plaats op maandag 21 oktober a.s.

Acquisitie na aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd!

 

 

Wil je als vrijwilliger aan de slag bij Hoogte80 Festival? Lees hier meer over de openstaande vrijwilligersfuncties of meld je direct aan via het aanmeldformulier

 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem
website door DigiConcept - Cre-Aid