Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 
 
 

Hoogte80 zoekt jou!

Hoogte80 kan niet zonder vrijwilligers! Ben jij enthousiast en wil je een kijkje nemen in de keuken van een groot Arnhems festival? Gaaf! Lees hieronder verder of meld je direct aan.
 

Vrijwilligersfuncties 

Tijdens het festival is er van alles te doen als vrijwilliger. Ben je ontzettend goed in munten verkopen? Dan is het Kassateam jouw plek! Ben je een ervaren horecatijger, kom dan ons Horecateam versterken! En als je meer van fysieke inspanning houdt, ben je op de juiste plek bij het Decor- en Aankledingteam of bij de Op- en Afbouw. Kan je niet kiezen? Combineren van functies mag altijd! Of informeer naar een plek waar je kwaliteiten en interesses het beste tot hun recht komen.
 
 

Wat kan je doen bij Hoogte80 Festival?
Wij verwachten van onze vrijwilligers een minimale inzet van twee diensten. Afhankelijk van de locatie en de functie duurt een dienst ongeveer zes uur. Wanneer je je hebt aangemeld, krijg je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek krijg je meer informatie en kijken we samen wat jij zou kunnen doen voor Hoogte80.

Aanmelden kan hieronder via het online formulier. Meer info nodig? Mail dan naar onze vrijwilligerscoördinatoren Stephanie en Veerle: vrijwilliger@h80festival.nl.
 
Accreditatie
Wil jij helpen bij de ontvangst van alle vrijwilligers in de backstage? Vind jij het leuk om mensen te helpen, ben je snel en doe je alles met een glimlach, kom dan helpen bij de Accreditatiebalie.
 
Decor en Aankleding
Als Decor en aankleding ben je verantwoordelijk voor het aankleden van het festivalterrein. Vind je het niet erg om te sjouwen en heb je oog voor detail? Dan is dit jouw team!
 
Flexwerker
Ben jij flexibel, overal inzetbaar en vind je het niet erg om soms te moeten wachten op een opdracht? Dan is de vliegende brigade helemaal jouw ding. Een festival kan niet zonder flexwerker!
 
Redactie en Communicatie
Ben jij goed in schrijven en vind je het leuk om verslagen van voorstellingen te schrijven tijdens het festival? Of ben je gek op sociale media, vlog of blog je graag en deel je dit via onze online communicatie? Of ben je een ster in fotograferen of het maken van video's? Dan is het team redactie en communicatie iets voor jou!
 
 
Horeca
Ben jij sociaal, 18 jaar of ouder, heb je ervaring in de horeca en houd je van werken in een team? Dan is het horecateam iets voor jou!
 
Publieksbegeleider
Hou je van theater en muziek en wil je met jouw enthousiasme bezoekers voorzien van informatie over het programma, dan ben jij de publieksmedewerker die we zoeken!
 
Informatiestand
Ben jij sociaal, behulpzaam, verantwoordelijk, en vind je op elke vraag een creatief, leuk en juist antwoord? Kom dan ons team versterken bij de informatiestand!
 
Kassa
Als kassamedewerker ben jij het eerste gezicht dat de bezoekers zien. Ben jij sociaal, verantwoordelijk, kan je met geld, tickets en munten omgaan, en kan jij ervoor zorgen dat de bezoekers zich meteen al welkom voelen? Meld je dan nu aan!
 
Op- en afbouw
Je helpt mee met de op- en/of afbouw van het festival. We kunnen (sterke) mannen en vrouwen gebruiken die graag hun handen uit de mouwen steken. Ben jij de dagen voor en na het festival beschikbaar, dan zoeken wij jou! Ook als je maar één dag kan helpen, ben je zeker welkom.
 
 
Stagecrew
Ben jij verantwoordelijk, pak je alle taken aan (op- en afbouw backlines, artiestenverzorging), ben je in het bezit van schoenen met stalen neuzen en minimaal 17 jaar? Meld je dan aan, en word lid van de stagecrew (aantoonbare ervaring met podiumtechniek is een pré)!
 
Terreinbeheer
Ben jij milieubewust, loop je graag over het gehele festival en waardeer je de schoonheid van het park? Als medewerker van terreinbeheer zorg jij ervoor dat het terrein mooi en schoon blijft! Ervaring met een bladblazer is een pré.
 
Heb je een vraag? Stuur dan een mail t.a.v. Stephanie en Veerle naar vrijwilliger@h80festival.nl.
 
 
 

 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem
website door DigiConcept - Cre-Aid