Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 
 Arneym
Hotdogs
Echte hotdogs bij Arneym: een verantwoord worstje in een ambachtelijk broodje en rijkelijk afgetopt. Of proef de ambachtelijke kroketjes, gevuld met rucola en verschillende soorten kaas.
 
Café Kroon
Broodje Bal
Café Kroon is de nieuwe Arnhemse hotspot voor lunch, bier en borrel. Op Hoogte80 Festival presenteren ze vol trots één van de specialiteiten: een zacht bolletje met de heerlijke huisgemaakte Kroonbal, met saus en garnering naar keuze. De bal is verkrijgbaar in twee varianten: 100% biologisch rundvlees of 100% vegan. Zeker gaan proeven!
 
Caspar
Specialbier en Gin
Caspar is terug van weggeweest en zal wederom speciaalbier speciaal maken. Met een mooie selectie bieren van de Arnhemse Brouwerij CC en festivalsponsor Grolsch hebben zij voor iedereen de juiste dorstlesser. Nieuw is de G&T-bar waar onder andere de eigen gin ‘Gin-Ger’ geserveerd zal worden. Kortom, genieten bij de bar van Caspar!
 
Chasse Patat
Friet
Vlaanderen biedt de wereld heel wat moois! De mannen van Chasse Patat houden van wielrennen, Goedele Liekens en Vlaamse friet. Dat laatste bakken ze zelf, ambachtelijk.
 
Cut the Crêpe
Crêpes
Vanuit een jaren 70-caravan worden hier met veel plezier zoete en hartige biologische crêpes en galettes gebakken. Verzoekjes? ‘U vraagt, wij draaien!’
 
Foodtruck Frans de Grebber
Zoet en vers
Foodtruck Frans de Grebber is een omgebouwde vintage caravan uit 1969. Twee jonge ondernemers, Roos Jepma en Ayla de Grebber, staan klaar om de wijde wereld in te gaan met deze foodtruck. Hun specialiteit: mooie, verse producten en een gezellige sfeer. Roos en Ayla serveren diverse soorten Yogi Tea, koeken, homemade icetea’s en lekkere zakjes snoep. Om je vingers bij af te likken!
 
H80 Wijnbar
wijn
Mooie biologische wijnen, geselecteerd in samenwerking met wijnvandeboer.nl. Bij de wijnbar kies je voor ieder gerecht een passende wijn. Santé!
 
Het Taart Bak Huus
Koffie en gebak
Het Koffiekaffee van de wijk valt op door heerlijke geuren en prachtige kleuren. Met iedere dag een andere bakker aan het werk zijn er steeds verse taarten en gebak. Laat je op het terras verrassen door muziek, dichters en diverse soorten verse thee (o.a. munt, gember, citroen). Welkom op de Mad Tea Party!
 
Il forno mobile
pizza
Verse ingrediënten en een zelfgebouwde houtoven, daarmee bakt Il Forno Mobile de lekkerste pizza's.
 
Iveau Burgers & Wijn
Burgers
Arnhems finest burgers! Iveau was in 2016, 2018 en 2019 winnaar van de Beste Hamburger van Nederland. Deze topper en andere burgers kun je proeven op Hoogte80.
 
Keuken van het Ongewenst Dier
vlees
Probeer eens een ponyburger of een Schipholgans-kroket. De Keuken van het Ongewenst Dier verkoopt smakelijke producten van ongewenste diersoorten en zet je aan het denken over de vleesindustrie.
 
Pofferdory
Poffertjes
Voor ouderwetse poffertjes - klassiek met roomboter of uitgebreid met aardbeien, witte chocolade en slagroom - en andere pofferdory-lekkere specialiteiten.
 
Poké House
Pokébowl
Een healthy en fresh fastfoodrestaurant, dat gespecialiseerd is in pokébowls. Door alleen te werken met dagverse producten zijn de bowls van Poké House altijd vers én gezond.
 
Solar Snacks
Snacks
Solar Snacks is weer van de partij met zon-gefrituurde vegetarische en veganistische snacks, zoals bieterballen, krokant gefrituurde aubergine en falafelburgers. Lekker en verantwoord, want gebakken op zonne-energie!
 
Surinaams schaafijs
Schaafijs
Lekker en verfrissend: Surinaams schaafijs in diverse smaken.
 
Sweet Sugar Hill
ijs & sweets
Voor de zoetekauw! Huisgemaakte zoetigheden en vers boerenijs van de ijsboerderij.
 
Switi on tour
Surinaams
Drie zussen met een passie voor de Surinaamse keuken. Ze zijn begonnen op festivals met een herkenbare gele caravan en hebben inmiddels hun eigen toko! Ook op Hoogte80 kun je in een gezellige en relaxte sfeer genieten van hun zelfgemaakte Surinaamse gerechten.
 
True Barista
Koffie
‘Kom gezellig bij ons op de koffie!’ Barista's Wouter en Maaike staan op Hoogte80 Festival met hun coole Vintage Coffee Trailer én hun toffe VW Coffee Foodtruck. Ze bereiden de lekkerste versgebrande, biologische en eerlijke specialty coffee voor je.
 
Zingende Oesterman
Vis
Een totaalconcept dat naar wellness neigt. Het proeven van een oester wordt met de Zingende Oesterman een belevenis. De oester wordt niet alleen op een betere manier gedegusteerd; het proeven gaat ook nog gepaard met muziek en verhalen uit het prachtige Bretagne. Een onthaastings- en belevingsconcept dat zijn weerga niet kent.
 
 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem
website door DigiConcept - Cre-Aid