Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 
 

Nieuws

Interview met organisator Harold Oddens

Vorig jaar hebben we met z'n allen het 10-jarig jubileum van Hoogte80 Festival gevierd. Nu is het tijd om voorruit te kijken. Organisator Harold Oddens deelt met ons wat Hoogte80 Festival zo bijzonder maakt: "Iedereen voelt zich thuis en ons publiek is erg betrokken".
Lees meer..

Welkom op Hoogte80 Festival 2019

Traditiegetrouw vindt tijdens het Hemelvaartsweekend het Hoogte80 festival in Arnhem plaats. Op 30 en 31 mei en 1 en 2 juni kun je vier dagen lang genieten van theater, muziek, dans, ontmoetingen en heerlijk uitzicht en de buitenlucht. Voor jong en oud is er van alles te doen en te beleven. Uiteenlopende muziekoptredens en unieke theatervoorstellingen zijn te zien in sfeervolle tenten, in de open lucht en op diverse podia.
Lees meer..

Over Hoogte80 Festival

Van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni vindt de 10 editie van Hoogte80 Festival plaats in de authentieke Arnhemse wijk Geitenkamp. In stadspark Hoogte 80 kunnen bezoekers vier dagen lang genieten van een bomvol programma met theater, muziek, literatuur, dans én eten en drinken.
Lees meer..

Museum Arnhem trekt de stad in

Museum Arnhem is even dicht, maar zit zeker niet stil. Het museum trekt de stad in en is van de partij op Hoogte80. Directeur Saskia Bak, zelf fervent bezoeker van het festival, vertelt waarom.
Lees meer..

Muziekpodium van Luxor Live

Shannon van der Werff is één van de programmeurs voor Luxor Live op Hoogte80 Festival. Zij vertelt wat we dit jaar van de acts op het muziekpodium kunnen verwachten.
Lees meer..

De Keuken van het Ongewenst Dier

Aan lekker eten en drinken geen gebrek op Hoogte80 Festival. Een wel heel bijzondere bijdrage levert De Keuken van het Ongewenst Dier. Rob Hagenouw over de Schipholgans en de My Little Pony-burger.
Lees meer..

Hoogte80 Festival is duurzaam!

Om zoveel mogelijk te recyclen, zamelen wij papier, plastic, glas en restafval gescheiden in. Daarnaast worden de inkomsten van de festivalkrant aangewend om nieuwe bomen te planten voor Trees For All. Ook onze horeca proberen wij te verduurzamen.
Lees meer..

 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem
website door DigiConcept - Cre-Aid