Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 
 

Nieuws

Welkom op Hoogte80 Festival 2019

Traditiegetrouw vindt tijdens het Hemelvaartsweekend het Hoogte80 festival in Arnhem plaats. Op 30 en 31 mei en 1 en 2 juni kun je vier dagen lang genieten van theater, muziek, dans, ontmoetingen en heerlijk uitzicht en de buitenlucht. Voor jong en oud is er van alles te doen en te beleven. Uiteenlopende muziekoptredens en unieke theatervoorstellingen zijn te zien in sfeervolle tenten, in de open lucht en op diverse podia.
Lees meer..

De kracht van Hoogte80 Festival volgens organisator Harold Oddens

14-03-2019 Wat is er allemaal nieuw op deze editie van Hoogte80 Festival en wat is er gedaan met het publieksonderzoek, we vroegen het zakelijk- en artistiek leider Harold Oddens.
Lees meer..

Enquête

Wat vond jij van Hoogte80 Festival?
Lees meer..

Hitteplan

Verkoeling op Hoogte80
Lees meer..

H80-Strippenkaart

Hoogte80 Festival 2019 introduceert de Hoogte80-strippenkaart!
Lees meer..

Van plastic bekertje tot Hoogte80-souvenir

We hebben het er al eerder over gehad op onze site. Ook Hoogte80 laat als festival een ecologische voetafdruk achter. Daarom doen we er alles aan om die afdruk zo klein mogelijk te houden. We zijn dan ook blij dat het KinderWijkTeam uit Arnhem ons hierbij gaat helpen. Plastic bekertjes smelten als sneeuw voor de zon en veranderen in een souvenir!
Lees meer..

Buiten de paden met Wordbites en Iris Penning

Ze namen ieder al eens deel aan Hoogte80. Dit jaar bundelen spoken woordkunstenaar Hugo de Haas van Dorsser aka Wordbites en singer-songwriter Iris Penning hun krachten. Koptelefoon op en wandelen maar.
Lees meer..

Patrick Nederkoorn schafft das in het Nederlands én het Duits

In ‘Het oranje gevaar’ stelt cabaretier Patrick Nederkoorn zichzelf en het publiek de vraag: wat als klimaatdoemscenario’s uitkomen? Wat als wij ons land moeten verlaten en massaal naar Duitsland vluchten?
Lees meer..

Over Hoogte80 Festival

Van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni vindt de 11e editie van Hoogte80 Festival plaats in de authentieke Arnhemse wijk Geitenkamp. In stadspark Hoogte 80 kunnen bezoekers vier dagen lang genieten van een bomvol programma met theater, muziek, literatuur, dans én eten en drinken. Ben jij er dit jaar ook weer bij?
Lees meer..

Museum Arnhem gaat de stad in

Museum Arnhem is tijdelijk gesloten voor renovatie en vernieuwing. In de tussentijd trekt het museum de stad in en is het van de partij op Hoogte80. Directeur Saskia Bak vertelt over de verbouwing, de nieuwe tijdelijke locatie De Kerk en het programma in de stad.
Lees meer..

Hoe Hoogte80 CO2 uitstoot compenseert

Om zoveel mogelijk te recyclen, zamelen wij papier, plastic, glas en restafval gescheiden in. Daarnaast worden de inkomsten van de festivalkrant aangewend om nieuwe bomen te planten voor Trees For All. Ook onze horeca proberen wij te verduurzamen. 23-04-2019
Lees meer..

 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem
website door DigiConcept - Cre-Aid