Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 
 

Nieuws

Minilustrum producent Pieter Peerbolte

4-4-2019 Al 5 jaar zorgt Pieter voor de productie van Hoogte80 Festival, van technische zaken tot artiestencatering, van foodcateraars tot artist handling, Pieter is de spin-in-het-web van Hoogte80. Wij vroegen hem wat hij nou zo leuk vindt aan zijn werk.
Lees meer..

Strippenkaart

Hoogte80 Festival 2019 introduceert de Hoogte80-strippenkaart! Met de strippenkaart kun je met korting naar tot wel 5 verschillende voorstellingen naar keuze.
Lees meer..

Mystery guests gezocht!

Het publieksonderzoek dat vorig jaar is gehouden krijgt dit jaar een vervolg om nog beter in kaart te brengen wat onze bezoekers willen.
Lees meer..

Welkom op Hoogte80 Festival 2019

Traditiegetrouw vindt tijdens het Hemelvaartsweekend het Hoogte80 festival in Arnhem plaats. Op 30 en 31 mei en 1 en 2 juni kun je vier dagen lang genieten van theater, muziek, dans, ontmoetingen en heerlijk uitzicht en de buitenlucht. Voor jong en oud is er van alles te doen en te beleven. Uiteenlopende muziekoptredens en unieke theatervoorstellingen zijn te zien in sfeervolle tenten, in de open lucht en op diverse podia.
Lees meer..

De kracht van Hoogte80 Festival volgens organisator Harold Oddens

14-03-2019 Wat is er allemaal nieuw op deze editie van Hoogte80 Festival en wat is er gedaan met het publieksonderzoek, we vroegen het zakelijk- en artistiek leider Harold Oddens.
Lees meer..

Over Hoogte80 Festival

Van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni vindt de 11e editie van Hoogte80 Festival plaats in de authentieke Arnhemse wijk Geitenkamp. In stadspark Hoogte 80 kunnen bezoekers vier dagen lang genieten van een bomvol programma met theater, muziek, literatuur, dans én eten en drinken.
Lees meer..

Hoogte80 Festival is duurzaam!

Om zoveel mogelijk te recyclen, zamelen wij papier, plastic, glas en restafval gescheiden in. Daarnaast worden de inkomsten van de festivalkrant aangewend om nieuwe bomen te planten voor Trees For All. Ook onze horeca proberen wij te verduurzamen.
Lees meer..

 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem
website door DigiConcept - Cre-Aid