Aanmelding artiesten

Op Hoogte80 Festival geven wij nieuwe en originele makers graag een podium. We organiseren daarom ieder jaar een open call. De eerstvolgende editie van het festival vindt pas plaats in het voorjaar van 2021, het is daarom op dit moment niet mogelijk om je aan te melden.

Hoogte80 Festival trekt een zeer breed publiek, daar zijn we trots op. We bieden daarom een divers programma en staan open voor aanmeldingen uit alle kunstdisciplines en geschikt voor verschillende leeftijden. Hoogte80 programmeert hoofdzakelijk professionele makers uit de hele ontwikkelingsboog, deze open call is niet bedoeld voor amateurkunstenaars. Wij zijn met name geïnteresseerd in makers die hedendaagse verhalen te vertellen hebben: verhalen waarbij interactie met publiek, technologische ontwikkelingen en/of diversiteit centraal staan.

Hoogte80 Festival streeft ernaar iedereen eerlijk te betalen. We werken daarbij op maat. Afhankelijk van het type project spelen artiesten op Hoogte80 Festival o.a. op uitkoop- recette/- of partagebasis of met een pay-what-you-want systeem waarbij de artiest zelf met de hoed rondgaat.