Mirthe Dokter & Tim Hammer | STRIJD

Een speelse mix van muziektheater en biologie die de vechtlust in het dierenrijk onder de loep neemt.

Vrijdag 9 juli
Hoogte80 Theater Terras
Middagvoorstelling

€15,- inclusief servicekosten / €7,50 Gelrepas
Ekatarina Leventhal | Mirthe Dokter & Tim Hammer
14:30 – 17:00

Theater Terras De Buitenpost bij het Posttheater, Roosendaalsestraat 27 in Arnhem

Vrijdag 9 juli
Hoogte80 Theater Terras
Avondvoorstelling

€17,50 inclusief servicekosten
Ekatarina Leventhal | Mirthe Dokter & Tim Hammer
18:30 – 21:30

Theater Terras De Buitenpost bij het Posttheater, Roosendaalsestraat 27 in Arnhem

Vechtende dieren heb je overal. Er zijn worstelende kevers, schreeuwende koala’s, moordende chimpansees en krabbende katten. Wie ooit giraffen heeft zien vechten weet dat zelfs deze gracieuze grazers een knetterende strijd kunnen voeren. Maar wat is spel en wat is strijd? Welk dier geeft ons de regels voor een eerlijk duel? En wanneer ga je als mens het gevecht met elkaar aan? Ontdek het in STRIJD: een speelse mix van muziektheater en biologie die de vechtlust in het dierenrijk onder de loep neemt. 

Tim Hammer en Mirthe Dokter gaan op de vloer de strijd met elkaar aan. Via fascinerende fauna vieren ze het conflict. Want zonder strijd is er ook geen liefde. 

Met STRIJD bouwen Tim Hammer en Mirthe Dokter voort op de door hun gevonden inspiratie in het dierenrijk. In 2016 maakten ze De Balts, een komische voorstelling over het baltsgedrag die speelde op o.a. Oerol, Zwarte Cross, Noorderzon en Pop Arts Festival. 

STRIJD is de nieuwe voorstelling van Tim Hammer en Mirthe Dokter in coproductie met Feikes Huis, KASKO en Common Ground common Sense.

Foto: Erik Franssen