Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 
 

Nieuws

Over Hoogte80 Festival
Van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni vindt de 11e editie van Hoogte80 Festival plaats in de authentieke Arnhemse wijk Geitenkamp. In stadspark Hoogte 80 kunnen bezoekers vier dagen lang genieten van een bomvol programma met theater, muziek, literatuur, dans én eten en drinken. Ben jij er dit jaar ook weer bij?
 
Locatie en openingstijden
Hoogte80 Festival vindt plaats op Hoogte 80 aan de Zaslaan, het stadspark met het mooiste uitzicht op Arnhem. Het festivalterrein is van donderdag t/m zaterdag geopend van 12.00 tot 24.00 uur. Alleen op zondag sluiten wij om 22.00 uur, want dan zijn we de dag erna nog een beetje fit om alles op te ruimen.
 
Toegang
De toegang tot het festivalterrein is gratis omdat wij vinden dat kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dat betekent niet dat Hoogte80 niets kost. Ook voor ons niet. De artiesten die al die mooie voorstellingen verzorgen, houden wij ook graag in leven. Met een uitgebreid aanbod van eten en drinken proberen wij die kosten weer terug te verdienen.
 
Eten en drinken 
Met dit jaar nog meer variëteit in eet- en drinkstandjes, zowel in aanbod als in prijsklasse, wil je het liefst alles uitproberen. Wat je bij ons koopt is lekker vers, niet te duur en onze belangrijkste bron van inkomsten. Laat dus vooral je eigen eten en drinken thuis en zorg dat Hoogte80 Festival kan blijven bestaan, dan zorgen wij voor
de lekkerste en ook nog duurzame catering.
 
(Online) Kaartverkoop
Wil je een voorstelling zien dan kun je daar een kaartje voor kopen bij de kassa of bij de tent zelf. Wil je verzekerd zijn van een kaartje voor één van bovenstaande voorstellingen? Koop dan je ticket online in de voorverkoop! Houd hiervoor onze website in de gaten. In sommige gevallen wordt er met de hoed langs gegaan. Wil je meerdere voorstellingen zien? Dan kun je deze editie een Hoogte80-strippenkaart kopen waarmee je voor 20,- naar tot wel 5 verschillende voorstellingen kunt.
 
Publiek
Het publiek van Hoogte80 festival is uniek en dat wordt gekoesterd. Vorig jaar is er daarom een uitgebreid publieksonderzoek gedaan. Met de resultaten van het onderzoek gaat Hoogte80 Festival deze editie aan de slag om bezoekers nog beter te kunnen bedienen. Ook staan er deze editie publieksbegeleiders klaar om je advies te geven over voorstellingen die het beste bij je passen.
 
Festivalmunt
Hoogte 80 Festival werkt met deelbare festivalmunten. Aan de kassa kun je betalen met pin en cash, net wat jij prettig vindt. Ook aan de cateringkramen en zelfs voor enkele (kinder)activiteiten is het mogelijk om met Hoogte80-munten te betalen. Let op: de munten zijn alleen dit jaar geldig. Voor het verlaten van het terrein kun je munten ook weer omwisselen. Doe dat wel voordat de kassa’s dichtgaan (om 23.45 uur en zondag om 21.45 uur).
 
Overnachten
Hoogte80 heeft geen camping. Tenzij je staand kan slapen (en bereid bent dit buiten het terrein te doen), raden wij je aan om een hotel of andere overnachtingsplek te zoeken. Ontmoet je graag andere gastvrije Arnhemmers? Kijk dan even op Airbnb. Op onze website geven wij enkele leuke tips!
 
Film en fotografie
Professionele foto-, audio- en/of video-opnames maken van de voorstellingen is niet toegestaan zonder nadrukkelijke toestemming van de artiesten.
 
Meedoen?
Hoogte80 Festival kan niet zonder vrijwilligers! Ben jij enthousiast en wil je een kijkje nemen in de keuken van een groot Arnhems festival? Meld je dan aan als vrijwilliger! Tijdens het festival is er van alles te doen en voor iedereen is een functie te vinden die bij je past! Kun je niet kiezen? Combineren van functies mag altijd. Bekijk
de functies en meld je aan via: vrijwilliger@h80festival.nl.
 
Vier je verjaardag op Hoogte80
Ben jij jarig op 30, 31 mei of 1, 2 juni? Vier je verjaardag dan op Hoogte80! Het feestje is al voor je georganiseerd en wij zorgen voor een smakelijke traktatie. Stuur een mailtje naar horeca@h80festival.nl en wij doen de rest! Houd onze website en social media in de gaten voor nieuws en actuele updates!

Foto: Frans Schneider

 
 
 
< TERUG NAAR OVERZICHT
 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem
website door DigiConcept - Cre-Aid