Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 
 

Nieuws

Over Hoogte80 Festival
Van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni vindt de 10 editie van Hoogte80 Festival plaats in de authentieke Arnhemse wijk Geitenkamp. In stadspark Hoogte 80 kunnen bezoekers vier dagen lang genieten van een bomvol programma met theater, muziek, literatuur, dans én eten en drinken.

Locatie en openingstijden
Hoogte80 Festival vindt zoals elk jaar plaats op Hoogte 80 aan de Zaslaan, het stadspark met het mooiste uitzicht op Arnhem. Het festivalterrein is van donderdag t/m zaterdag geopend van 12.00 tot 24.00 uur. Alleen op zondag sluiten wij om 22.00 uur, want dan zijn we de dag erna nog een beetje fit om alles op te ruimen.

Gratis, maar niet voor niks!
De toegang tot het festivalterrein is gratis, omdat wij vinden dat kunst en cultuur voor iedereen zo toegankelijk mogelijk moet zijn. Daarnaast is zo’n uitzicht natuurlijk onbetaalbaar! Dit betekent niet dat Hoogte80 niets kost. Ook voor ons niet. Met een uitgebreid aanbod van eten en drinken proberen wij die kosten weer terug te verdienen, maak daar dus maar goed gebruik van! De artiesten die al die mooie voorstellingen verzorgen, houden wij ook graag in leven. Wil je een voorstelling zien, dan kun je daar een kaartje voor kopen.

Onze festivalmunt
Hoogte 80 Festival werkt met deelbare festivalmunten. Aan de kassa kun je betalen met pin en cash, net wat jij prettig vindt. Ook aan de cateringkramen en zelfs voor enkele (kinder)activiteiten is het mogelijk om met Hoogte80-munten te betalen. Let op: de munten zijn alleen dit jaar geldig. En omdat wij zo’n mieters festival zijn, kun je munten vóór het verlaten van het terrein weer omwisselen. Doe dat wel voordat de kassa’s dichtgaan (om 23.45 uur en zondag om 21.45 uur).

Eten en drinken
Wat je bij ons koopt is lekker vers, niet te duur en onze belangrijkste bron van inkomsten. Hoogte80 Festival betaalt zichzelf niet terug als je zonder dorst en honger komt en daarom hebben we voor de lekkerste en ook nog duurzame catering gezorgd.

(Online) Kaartverkoop
Entree voor de voorstellingen betaal je gewoon bij de tenten zelf. Meestal kun je daarna gelijk naar binnen. Je kunt ook kaarten kopen bij de informatiestand. Ben je super enthousiast en wil je verzekerd zijn van een kaartje voor één van bovenstaande voorstellingen? Koop dan je ticket online in de voorverkoop! Houd hiervoor onze website in de gaten.

Overnachten
Hoogte80 heeft geen camping. Tenzij je staand kan slapen (en bereid bent dit buiten het terrein te doen), raden wij je aan om een hotel of andere overnachtingsplek te zoeken. Ontmoet je graag andere gastvrije Arnhemmers? Kijk dan even op Airbnb. Op onze website geven wij enkele leuke tips!

Film en fotografie
Professionele foto-, audio- en/of video-opnames maken van de voorstellingen is niet toegestaan zonder nadrukkelijke toestemming van de artiesten. Hoogte80 zoekt jou! Hoogte80 Festival kan niet zonder vrijwilligers! Ben jij enthousiast en wil je een kijkje nemen in de keuken van een groot Arnhems festival? Meld je dan aan als vrijwilliger! Tijdens het festival is er van alles te doen en voor iedereen is een functie te vinden die bij je past! Kun je niet kiezen? Combineren van functies mag altijd. Bekijk de functies en meld je aan via: vrijwilliger@h80festival.nl.

Vier je verjaardag op Hoogte80
Ben jij jarig op 30, 31 mei of 1, 2 juni? Vier je verjaardag dan op Hoogte80! Het feestje is al voor je georganiseerd en wij zorgen voor een smakelijke traktatie. Stuur een mailtje naar horeca@h80festival.nl en wij doen de rest! Houd onze website en social media in de gaten voor nieuws en actuele updates!

Foto: Frans Schneider

 
 
 
< TERUG NAAR OVERZICHT
 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem
website door DigiConcept - Cre-Aid