Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 
 

Nieuws

Mystery guests gezocht!
Het publieksonderzoek dat vorig jaar is gehouden krijgt dit jaar een vervolg om nog beter in kaart te brengen wat onze bezoekers willen.
Mystery guest
Naast een korte vragenlijst waarvan we hopen dat deze door zo veel mogelijk bezoekers ingevuld wordt, zal er een kwalitatief onderzoek uitgevoerd worden door een extern onderzoeksbureau waarbij een aantal belanghebbenden Hoogte80 Festival uitgebreid analyseren. Daarvoor zijn we op zoek naar mystery guests.
 
Ben jij een jonge maker, iemand uit het bedrijfsleven in de regio, werkzaam bij een collega-festival, fonds of subsidieverstrekker, of een nabije buurtbewoner? Meld je dan aan via willem@cultuuronderzoeken.nl en maak het verschil!
 
Uitslag publieksonderzoek
Vorig jaar hebben verschillende bezoekers meegedaan aan een publieksonderzoek. Hierdoor hebben we een beter beeld van wie ons publiek is en daar kunnen we dan nu ook beter ons programma op afstemmen. Met de resultaten van het onderzoek wordt deze editie heel wat gedaan. Zo zijn we bewuster met het prijsbeleid bezig,
door cultuur bereikbaar te houden voor iedereen. Tegelijkertijd kost cultuur natuurlijk ook geld, daarom zetten we nadrukkelijker in op een programma dat met de hoed werkt. Je betaalt dus wat je missen kan! Ook op het gebied van eten en drinken is er meer diversiteit, zowel in het aanbod als in prijsklasse. Dat vind je terug in een
overzichtelijke menukaart.
 
 
 
< TERUG NAAR OVERZICHT
 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem
website door DigiConcept - Cre-Aid