Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 
 
 

Nieuws

TgEcho en Hoogte80 festival gaan 24 januari ondergronds
Toneelgroep ECHO en Hoogte80 Festival openen op de Arnhemse Uitnacht ‘Club Catharsis’ in de Historische Kelders. Wees welkom. Je zult een avond met beats/drinks/rarities beleven zoals je nog nooit hebt beleefd. En je zult gelouterd weer huiswaarts keren.

Deze mysterieuze club is een plek waar nachtmerries werkelijkheid worden en waar de lucht dik is van vervormde geluiden en vreemde muziek. Waar mensen, anders dan in het echte leven, intens leed juist omarmen in plaats van het te willen verdoven.

Voelen we in onze moderne, aangeharkte levens niet allemaal soms de behoefte om onderworpen te zijn aan iets groots en onherroepelijks? Iets dat ons bagage geeft en de ondraaglijke lichtheid van ons bestaan kan compenseren?

Tijdschema
20:00 Open
20:15  Start borrel
20:45 - 21:15 Liselot Mol
21:30 - 22:00 Karlijn Kistemaker
22:00 - 22:30 BoterBoter
22:45 - 0:00 Jochem de Wit (Soundsystem - Rave Train)
 

Liselot Mol

Liselot Mol (25) heeft kleinkunstopleiding Selma Susanna in Amsterdam afgerond. Mol schrijft liedjes recht uit 't hart. Met kwetsbaarheid en humor vliegt ze thema's aan die menig millennial zal herkennen. In september 2018 is ze hier begonnen aan de opleiding Docent Theater op ArtEZ en vindt ze langzaam haar weg in het Arnhemse.

Karlijn Kistemaker

Karlijn Kistemaker (1986) studeerde in 2013 cum laude af aan de Regie opleiding van de Theaterschool in Amsterdam. Ze won de Top Naeff prijs 2013, een aanmoediging voor veelbelovend talent. Karlijn´s werk is contrasterend, grappig en persoonlijk. Met haar analytische blik, bizarre humor en inlevingsvermogen maakt ze herkenbaar theater dat de zwaarte verzacht van het leven dat nooit gaat zoals wij dat willen. Karlijn werkt samen met jonge schrijvers en componisten, maar ook met eigen geschreven (autobiografische) teksten die ze soms zelf speelt.

 

BoterBoter

De Utrechtse synther-songwriter BoterBoter maakt Nederlandstalige superdisco met teksten die zwabberen tussen poëzie en absurdisme. Met zijn Synthesizer groovebox en eigen gefabriceerde gezelschapsspel dondert hij een bak publieksinteractie, verwarring en verwondering en de zaal in. Hoewel u mág fronsen over zijn spitsvondige teksten, wordt wild dansen warm aanbevolen. Muziek met een lach, een traan en een emmer vaseline.

 

22:45 - 00:00 | Jochem de Wit - Soundsystem, Rave Train            

Jochem de wit sluit de avond af met funky plaatjes. 

 

 

 
 
 
< TERUG NAAR OVERZICHT
 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem
website door DigiConcept - Cre-Aid