Programma Nieuws Meedoen Bezoekersinfo Hoogte80 Contact
 
 
 
 
 
 

Nieuws

Muziekpodium van Luxor Live
Shannon van der Werff is één van de programmeurs voor Luxor Live op Hoogte80 Festival. Zij vertelt wat we dit jaar van de acts op het muziekpodium kunnen verwachten.

Wat staat er op het programma?
“We hebben voor iedereen wel iets. De programmering is lekker divers met stijlen die uiteenlopen van punk tot hiphop en van reggae tot gipsy klezmer. We combineren lokale met (inter)nationaal bekendere acts. Een bekende lokale naam is bijvoorbeeld Benjamin Thode. Menig Arnhemmer kent hem als mc van de band Leeways. Met zijn nieuwe project Mr. Weazley komt hij op vrijdagavond de lounge op zijn kop zetten!”

Waarom Hoogte80?
“Luxor Live vindt het heel belangrijk om de verbinding aan te gaan met andere organisaties in de stad die zich bezighouden met cultuur en muziek. Om op die manier samen opkomend talent op zowel lokaal als nationaal niveau te ondersteunen. Hoogte80 is een mooi podium waar acts voor een groot publiek kunnen spelen. Daarnaast maken we het publiek graag warm voor nieuwe muziek. We programmeren hier niet per se hetzelfde als in Luxor Live. Op Hoogte80 gaan we voor wat theatraler en experimenteel, dat kan het festivalpubliek wel aan. Een band als Trikosis, met ‘crazy-idiot-anarcho-folk’, komt hier goed tot zijn recht.”

Waar kijk je naar uit?
“Vojta Violinist uit Tsjechië speelt onder andere viool en didgeridoo en bouwt daar een hele show omheen. Heel vet, echt een pareltje! Hij slaapt in een busje en leeft voor de muziek, een echte hippiemuzikant. Qua theater ben ik dit jaar heel benieuwd naar de talententent: heel goed dat er aandacht is voor talentontwikkeling.”

 
 
 
< TERUG NAAR OVERZICHT
 
 
 

Kantoor
Nieuwe Plein 3
6811 KN
Arnhem

Email
info@h80festival.nl

Festival adres
Stadspark Hoogte80
Zaslaan, Arnhem
website door DigiConcept - Cre-Aid