Hoogte80 Festival zoekt een Marketing- en Communicatiemedewerker voor 12 uur per week

Hoogte80 is een meerdaags Arnhems podiumkunstenfestival waarbij theater, muziek, dans, circus, literatuur en straattheater centraal staan. Hoogte80 vindt in een laagdrempelige en feestelijke sfeer plaats op een unieke buitenlocatie, inclusief adembenemend uitzicht. Het festival heeft een ‘Parade-achtige’ opzet, waarbij (jong) podiumkunsttalent de mogelijkheid krijgt om zich te laten zien aan een groot, zeer divers en deels cultureel onervaren publiek. Gedurende vier dagen staan er ruim 100 voorstellingen op ons festivalterrein en daarbuiten.

De 12e editie van Hoogte80 Festival vindt plaats van 13 t/m 16 mei 2021

Functieomschrijving

Als Marketing- en Communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor alle promotie- en marketingactiviteiten van het festival. In de voorbereidingsfase ontwikkel je een algehele marketing- en communicatiestrategie voor de aankomende editie, met daarin een sterke online focus. Je houdt je daarnaast bezig met persbenadering, (eind)redactie en meer praktische zaken als de verspreiding van de programmakrant en promotiematerialen. Je vindt het leuk om online én offline publiek te verrassen met spraakmakende campagnes en weet gericht (nieuwe) doelgroepen te benaderen. In de aanloop naar het festival breid je jouw team uit met freelancers en vrijwilligers en stuurt hen op inspirerende en motiverende wijze aan.

Wie zoeken wij?

Om te beginnen iemand met culturele bezieling, een goed humeur en stevige werklust. Daarnaast ben je praktisch, georganiseerd en efficiënt. Je benaderd doelgroepen op een creatieve manier en schrijft met een wervende pen. Je hebt relevante ervaring in de cultuurwereld, hebt een bijzondere interesse in moderne marketingtechnieken en hoeft niet eerst op Google te kijken als het gaat over termen als ‘doelgroeptargeting’. Je weet dat het moeilijk is om een heel breed publiek aan te spreken en ziet daar juist een uitdaging in. 

Tot slot: als je van buiten Arnhem komt, weet jij je in no-time wegwijs en bekend te maken ‘in het veld’. 

Wat bieden wij?

Je start medio september en we bieden je het hele jaar door werk voor minimaal 1 dag in de week, wat toeneemt in de periode december 2020 tot juni 2021. Je wordt betaald (freelance/parttime) volgens de cao Dans & Toneel, schaal 5. Je komt te werken in een klein team dat je met open armen ontvangt en werkt voor de uitvoering (website, vormgeving, etc) samen met inspirerende Arnhemse partnerorganisaties. Je krijgt de ruimte om zelf invulling te geven aan je functie, ook als het gaat om de verdeling van je uren en de verhouding tussen het werken thuis en op ons kantoor, op steenworp afstand van Arnhem CS.

Zoek je een baan voor meer uren? Dan is deze functie mogelijk te combineren met de vacature bij onze kantoorgenoot Theatergroep ECHO. Zij zoeken per 1 september een marketing- en communicatiemedewerker voor 8 uur per week. Hun vacature vind je hier.

Enthousiast? Reageer!

Mail je CV met motivatie voor 24 augustus 2020 naar Harold Oddens via harold@h80festival.nl

Vragen? Neem dan telefonisch contact op met Harold via 06-52539853

Gesprekken vinden plaats in de eerste week van september 2020.

Feestende poppetjes op maquette