Podium van de wijk: presenteer jezelf!

Een unieke theaterervaring!

Hoogte80 Festival, Kunst op de Bult en Rozet slaan de handen ineen voor Podium van de Wijk: twee middagen met voorstellingen, workshops en een Open Podium voor al het wijktalent. Ook dit voorjaar kon Hoogte80 Festival niet doorgaan. Het festival keert nu terug naar haar thuisbasis in Geitenkamp; niet op Hoogte 80 maar met een speciale wijkeditie op de Larikshof, met als hoofdact de voorstelling Socialicircus van Theatergroep Gajes.

Voor deze speciale editie gaan we naar de Larikshof (tegenover De Witte School aan de Rosendaalseweg).

.

zaterdag 17 juli: 14u tot 19u
zondag 18 juli: 12u tot 17u

.

Kijk hieronder voor meer informatie

.

Gratis voorstelling

De voorstelling van TG Gajes is gratis te bezoeken. Hiervoor kun je een gratis ticket ophalen bij het Informatiepunt op het terrein. Per bestelling kun je maximaal vier gratis kaarten ophalen. Op = op, dus wees er snel bij om verzekerd te zijn van een plekje!

.

Veilig genieten

Wij zorgen ervoor dat iedereen op een veilige afstand van 1,5 meter zit waardoor er geen vaccinatiebewijs of testbewijs nodig is.

Programma

Op zaterdag 17 en zondag 18 juli zijn er per dag vier voorstellingen van TG Gajes. Er zijn verschillende workshops en twee keer per dag is er een open podium.

.

Theatergroep Gajes

De voorstelling Socialicircus gaat over het belang van contact, over aanraking, emotionele nabijheid en verbondenheid. Er zijn per dag vier voorstellingen van een half uur van Theatergroep Gajes en er zijn een beperkt aantal plekken.

Het kleinschalige wijkfestival heeft een infopunt waar je er gratis maximaal vier kaartjes voor kunt halen. Maar: op = op, dus wees er snel bij! Theatergroep Gajes werkt tevens coronaproof en met publieksbegeleiding.

De starttijden van de voorstellingen zijn:

Zaterdag:
14:00, 15:00, 16:30 en 17:30 uur

Zondag:
12:00, 13:00, 14:30 en 15:30 uur

.

De wijk pakt uit

Tussen de voorstellingen door is er een divers aanbod van muziek- en theaterworkshops voor jong en oud en een gezellig terras waar je je buurtgenoten ontmoet onder het genot van een drankje en een lekkere versnapering.

We verwachten ook het programma van de wijk, met o.a. de Schatgravers, het Wijktalent orkest, veel circus via Fabriek Fysiek, waaronder Circus op de Bult en een open podium voor alle wijktalenten. De organisatie nodigt met een OPEN CALL iedere creatieve geest in de Geitenkamp zich te melden en het open podium te betreden.

.

Meld je aan voor het open podium

Doe mee! Wil je jouw muziek of act graag op het Open Podium met je wijkgenoten delen? Meld je via info@kunst-op-de-bult.nl en we nemen contact met je op.

Iedere dag zijn er twee open podia.

Zaterdag 15:30-16.30 en 18.00-19.00
Zondag 13:30 -14.30 en 16.00-17.00

.

.

Een evenement in coronatijd?

We bieden graag een culturele beleving in een veilige omgeving. We houden daarom de RIVM-richtlijnen nauwlettend in de gaten. 

Hieronder een aantal richtlijnen:
• Het evenement vindt plaats in de buitenlucht. 
• Houd anderhalve meter afstand van elkaar. 
• Het is niet toegestaan de voorstelling te bezoeken als je griepverschijnselen vertoont of verkouden bent, óf als je contact hebt gehad met iemand die dit wel heeft. 

Meer weten?

Wil je als eerste op de hoogte zijn, kans maken op vrijkaarten óf gebruik maken van de exclusieve pre-sale? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Fotografie door Frans Schneider