Het Hoogte80 Theater Terras

Laatste weekend Theater Terras geannuleerd

In verband met de nieuwe covid-19 maatregelen heeft de gemeente Arnhem de vergunning voor het Theater Terras moeten intrekken. We hebben samen nog gekeken naar een oplossing maar deze bleek juridisch niet haalbaar. Dit betekent dat het Hoogte80 Theater Terras helaas niet door kan gaan. Kaartkopers voor de voorstellingen van 23 én 24 juli krijgen het geld van hun ticket en de servicekosten retour.

Volgens de huidige richtlijnen is het wel mogelijk voorstellingen naar binnen te verplaatsen maar dat is voor ons geen optie. Wij willen de bezoekers een Hoogte80-ervaring bieden en dat is met de nieuwe regels niet mogelijk. Belangrijker nog is dat jullie veiligheid en die van artiesten en medewerkers boven alles gaat. Als dat niet buiten op 1,5 meter kan, dan houdt het voor ons op. Hoewel wij enorm teleurgesteld zijn in de aanpak van het overheidsbeleid rondom Covid-19, danken wij de afdeling vergunningen van de gemeente Arnhem voor het meedenken. 

.

Programma

Iedere dag staat er in de middag én in de avond een verrassende combinatie van 2 voorstellingen voor je klaar! In de avond heb je mogelijkheid er een driegangen menu bij te bestellen. Taco’s en een hartig plankje kunnen de hele dag.

.

Vrijdag 9 juli

.

Zaterdag 10 juli

.

Zondag 11 juli

.

Vrijdag 23 juli

.

Zaterdag 24 juli

Menu

Bij de middag- en avondvoorstelling heb je keuze uit een driegangenmenu of kun je losse gerechten bestellen. Er is keuze uit vlees/vis of veganistisch.

Het culinaire menu wordt verzorgt door Estee Strooker van ’t Amusement en Eetwinkel STROOM.

.

3-gangenmenu:

Gazpacho
Gazpacho – tomaat – meloen – rode peper

———

Taco Mix
Stoofvlees met mole 
Spicy witvis – paprika en worteljulienne 


Taco Vegan
Pulled oesterzwamstoof met mole 
Noten-paddo-zeewier gehakt – met bbq aubergine

———
Desert

Een evenement in coronatijd?

We bieden graag een culturele beleving in een veilige omgeving. We houden daarom de RIVM-richtlijnen nauwlettend in de gaten. 

Hieronder een aantal richtlijnen:
• Het evenement vindt plaats in de buitenlucht. 
• Houd anderhalve meter afstand van elkaar. 
• Je wordt naar je tafel gebracht. We verzoeken je om daarna zo veel mogelijk te blijven zitten.
• Het is niet toegestaan de voorstelling te bezoeken als je griepverschijnselen vertoont of verkouden bent, óf als je contact hebt gehad met iemand die dit wel heeft. 

Het volledige protocol vind je hier.

Bekijk hieronder hoe het Theater Terras er vorig jaar uitzag:

De dag voorafgaande aan het Theater Terras ontvangen ticketkopers een uitgebreide e-mail met meer informatie over de richtlijnen en in-en uitloop. Lees deze mail goed door. 

We nemen geen tickets terug. Mocht het evenement onverhoopt niet door kunnen gaan betalen we de ticketkosten uiteraard wel terug.

Meer weten?

Wil je als eerste op de hoogte zijn, kans maken op vrijkaarten óf gebruik maken van de exclusieve pre-sale? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Fotografie door Frans Schneider

Het Hoogte80 Theater Terras wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo gemeente Arnhem