TOEGANKELIJKHEID

Wij willen het terras met zoveel mogelijk Arnhemmers delen. Op deze pagina lees je wat wel en wat niet kan. Mis je informatie, heb je tips of correcties? Neem dan contact met ons op via communicatie@h80festival.nl.

PROGRAMMA

Alle inleidingen zijn in de Nederlandse taal. Hier een korte toelichting op de voorstellingen.

Marta & Kim: Language no problem, geschikt voor doven
Pieter Post: n.v.t.
Ruben Chi: Language no problem,
Rikkert van Huisstede: n.v.t.
ZUHAUSE: Language no problem, geschikt voor slechtzienden
Arnhemse Meisjes: Language no problem
Man||CO: Language no problem
Maneman & Ostermann: geschikt voor slechtzienden
De Glazendraaier: Language no problem
Steffie van Leth: Language no problem, geschikt voor slechtzienden
Piepschuim: n.v.t.

RINGLEIDING

Er is een ringleiding aanwezig. Hier zijn twee opties voor: Koptelefoon of een ketting (inductielusje) met signaal voor je gehoorapparaat. Wil je hier gebruik van maken. Laat dit dan van te voren weten via communicatie@h80festival.nl


TERREIN & TERRAS

Hoogte80 Theater Terras vindt plaats in stadspark Hoogte 80 aan de Zaslaan te Arnhem. Een park met een geweldig uitzicht en een hobbelige ondergrond, begaanbaar met gemotoriseerde rolstoel. De tafels staan op 1,5 afstand van elkaar, dit geeft voldoende ruimte voor een rolstoel. Je wordt aan tafel bediend dus ook dat hoeft geen belemmering te zijn. Er liggen nagenoeg geen kabels op de grond. Uiteraard is er een MIVA-toilet aanwezig.

VERVOER

Hoogte80 Festival is uitstekend per openbaar vervoer te bereiken. De stadsbus (Breng) lijn 8 stopt voor onze deur (halte Wielaalstraat/Hoogte 80) en de eindhalte van lijn 7 is slechts op 100 meter van het festivalterrein. 

Kom je met de auto? Verlaat deze bij de bushalte (Wielaalstraat/Hoogte 80) om vervolgens onder aan de Burgemeester Bloemersweg te parkeren.

NAAR HOOGTE80 FESTIVAL MET EEN BEGELEIDER

Kan je vanwege een beperking niet zelfstandig naar het festival en wil je een voorstelling bezoeken? Dan bieden we, i.v.m. de kosten voor eten, een korting voor je begeleider aan. Deze betaald dan €27,50 i.p.v. €42,50. Belangrijk is dat je kan aantonen niet zelfstandig naar een voorstelling te kunnen. Hoe doe je dat? Door minimaal twee dagen voor de start van het terras te mailen naar communicatie@h80festival.nl, tijdens het terras kan je de tickets halen bij de ticketbalie.

HULPHONDEN

ADL-, epilepsie- en PTTS-hulphonden zijn toegestaan op het terrein. Ze moeten wel tuigje dragen waarop duidelijk kenbaar wordt gemaakt dat het een hulphond is.