Veelgestelde vragen

Heb je vragen over Hoogte80 Festival? Wellicht staat het antwoord hieronder al beschreven. Mocht dat niet zo zijn, schroom dan niet om ons via Facebook of Instagram te benaderen. Je mag natuurlijk ook een mailtje sturen naar info@h80festival.nl.

Hebben jullie huisregels?

Ja, we hebben huisregels. Hoogte80 is een groot festival en trekt veel bezoekers. We hebben onze huisregels natuurlijk met de grootste zorg samengesteld zodat ze voor niemand een last zijn. 

Gaat Hoogte80 Festival 2020 door?

Nee, tijdens Hemelvaart 2020 zal er helaas geen Hoogte80 Festival plaatsvinden. We zijn momenteel op zoek naar een vervangende manier om de artiesten die we hebben geboekt wel onder de aandacht te brengen. Houd onze social media kanalen en website in de gaten!

Wat kost het festival?

Zoals jullie gewend zijn, is de entree gratis. Voor sommige voorstellingen kun je vooraf online kaarten bestellen en voor andere voorstellingen betaal je ter plekke entree. Ook zijn er acts waar een hoed langs het publiek gaat. Gun je de artiesten een kleine vergoeding? Gooi er dan wat in!

Kan ik me aanmelden als vrijwilliger?

We zijn altijd blij met enthousiaste vrijwilligers. Aangezien Hoogte80 Festival dit jaar niet door kan gaan, hebben we ook niet direct vrijwillige klussen. We horen wel graag van je! Stuur een mailtje naar vrijwilliger@h80festival.nl, onze collega’s komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Wij verbieden dit niet maar willen toch graag vragen geen eigen drank of eten mee te nemen naar het festivalterrein. Het festivalterrein is gratis toegankelijk,  dus wij halen onze inkomsten voornamelijk uit de horecaopbrengsten. Op deze manier kunnen wij de toekomst van Hoogte80 Festival waarborgen. Op het festivalterrein is erg veel variatie op het gebied van eten en drinken te vinden, zowel in aanbod als in prijs. 

Iets verloren?

Er zijn verschillende spullen gevonden op het terrein. Deze kunnen worden opgehaald bij de infobalie (neem even je ID mee).