Huisregels

Scheid je mee?

We proberen onze prachtige locatie zo schoon mogelijk te houden. Probeer daarom zoveel mogelijk afval te scheiden en in de juiste bakken te gooien. Er staan bakken voor papier, plastic, glas en restafval.

Dieren

Hoe gek we ook op deze viervoeters zijn, honden zijn niet toegestaan op het terrein. We raden het af om andere huisdieren mee te nemen. Hulp- of geleidehonden zijn wel toegestaan, deze moeten herkenbaar zijn door een hesje. Stuur vooraf even een mailtje aan info@h80festival.nl, dan zorgen we dat je probleemloos binnenkomt. 

Wildplassen

Voor maar €2,- kun je de gehele dag naar het toilet, zo vaak als je wilt, is dat niet wild?

Drinken en roken

De algemene regels voor alcohol en drugs gelden natuurlijk ook op ons festival. Onder de 18 jaar dus geen alcohol. In de tenten mag niet gerookt worden.

Geen blik- of glaswerk

Voor ieders veiligheid wordt er op toegezien dat er géén blikjes en glaswerk het festivalterrein op worden genomen. Haal je biertje dus gezellig bij de bar op het terrein, of laat je flesje achter bij de ingang. Proost!

Gevaarlijke voorwerpen

Waarom zou je zoiets überhaupt meenemen? Mocht je twijfelen of iets als gevaarlijk bestempeld kan worden, vraag het even na bij de ingang of per mail via communicatie@h80festival.nl.

Bromfietsen

(Brom)fietsen zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Er wordt een speciale, ruime fiets- en bromfiets parking gemaakt naast het terrein om ervoor te zorgen dat je niet met je (brom)fiets het terrein op hoeft.

Flyeren

Het uitdelen van flyers bezorgt ons erg veel afval. Wens je op enige wijze te adverteren tijdens het festival of wil je iets ophangen op één van de hekken, neem dan contact met ons op via communicatie@h80festival.nl.